Hoe zit het met de service?

Wat moet je doen als er iets kapot is aan je fiets? En hoe vind je de juiste fietsreparatie specialist?  Bij een fiets van fietsdeal.nl is dit geen enkel probleem! De (elektrische) fietsen die je bij Fietsdeal koopt hebben allemaal 2 jaar fabrieksgarantie. De reparaties die onder garantie vallen worden namens de fabrikanten uitgevoerd door FSNplus.* Deze serviceorganisatie beschikt over een landelijk dekkend netwerk van fietsreparateurs. Een groot aantal heeft een vaste werkplaats, maar er zijn ook voldoende mobiele fietsenmakers, zodat we elke klant van Fietsdeal snel kunnen helpen.

Onderhoud uit laten voeren.

Alle fietsen hebben op zijn tijd onderhoud nodig. De eerste onderhoudsbeurt, die na ca 3 maanden of 500 kilometer zou moeten worden uitgevoerd, is hierbij van heel groot belang. Bij een nieuwe fiets zullen onderdelen zich in de eerste maanden gaan zetten. Het is verstandig om na 3 maanden de fiets door een erkende rijwielhersteller te laten nazien. Hij kan de remkabels, ketting, spaken, boutjes en moertjes inspecteren en zo nodig aanspannen. Na deze beurt zal de fiets veel prettiger rijden en lang goed blijven preseteren. Het is verstandig hierna de fiets elk jaar een onderhoudsbeurt te geven.

Hoewel alle onderdelen op de fietsen gangbare onderdelen zijn zullen helaas lang niet alle fietsenmakers uw online aangeschafte fiets willen onderhouden. U kunt hiervoor wel terecht bij de reparateurs van FSNplus.*

*Meld uw garantieclaim of onderhoudsverzoek aan via de website www.fsnplus.nl