U, de consument, heeft bij een koop op afstand (online aankoop) het recht de aankoop te herroepen. Dat wil zeggen dat u binnen de bedenktijd van 14 dagen nadat u het product geleverd heeft gekregen, zonder opgaaf van reden, het product mag annuleren of terugsturen. U heeft dan nog eens 14 dagen om het product terug te sturen / door ons op te laten halen.

Tijdens de 14 dagen bedenktijd mag het product open gemaakt worden en gepast worden, om te beoordelen of u het product wilt houden. Het product mag NIET gebruikt worden tijdens de bedenkperiode! In het geval dat het product een fiets betreft hanteren we de onderstaande richtlijnen. De fiets mag gepast worden, dwz zadel en stuur mogen worden ingesteld.

De fiets mag uitgeprobeerd worden onder de volgende voorwaarden:
– maximaal over een afstand van 1 km.
– enkel met droog weer en op een droog en schoon wegdek.
Wanneer u de fiets NIET wil houden mag deze enkel retour genomen als deze in nieuwstaat verkeert. Dat wil zeggen: schoon, onbeschadigd, in de originele verpakking en met alle geleverd accessoires en papieren. Voldoet de fiets niet aan deze voorwaarden, dan wordt er een afschrijving gerekend.

Wanneer de fiets meer dan 1 kilometer uitgeprobeerd is, kan de fiets niet geretourneerd worden.
Wanneer blijkt dat de fiets over nat wegdek/vuile ondergrond gereden heeft, wordt een retour niet geaccepteerd of een afschrijving gerekend. Wij kunnen de fiets dan immers niet meer als ‘nieuw’ verkopen.

KLIK HIER om het herroepingsformulier in te vullen

LET OP! U wordt via de link naar de website van FSNplus doorverwezen.